Upea kolikkopeli Zeus Playtechilta

Jos tiedät edes jotakin kreikkalaisesta mytologiasta, tunnistat varmasti nimen ”Zeus”. Tämä on taivaan ja ukkosen jumala ja samanaikaisesti kaikkien jumalien ylijumala. Ole varovainen, sillä tämä julma salamoita viskova ylijumala viskoo myös kolikoita rahapelien ystävien suuntaan.Zeus on ensimmäinen peli Playtechin kehittämästä”Age of Gods” sarjasta, joka perustuu kreikkalaiseen mytologiaan. Yhteensä tähän sarjaan kuuluu seitsemän viihdyttävää kolikkopeliä. Ensimmäinen peli on siis nimetty Olympoksen pääjumalan mukaan. Joten jos olet historia tai mytologian fani, sinun kannattaa kokeilla tätä kivaa Zeus peliä.

Zues slotin ominaisuudet

Zeus-peliautomaatissa on viisi kelaa ja 25 panoslinjaa. Slotti on hauska ja todellakin lumoava, varsinkin kun tarjolla on neljä mysteerijättipottia. Zeus on siis progressiivinen peliautomaatti, joten sen pääpotti kipuaa satoihin tai jopa miljooniin tuhansiin euroihin!Pelin ulkoasu on mitä hurmaavin, se sopii pelin teemaan erittäin hyvin. Pelisymboleina toimii antiikin Kreikan aikaisia esineitä, esim. ihania säveliä soittavat harput, hurjat kotkat, komeat pegasokset, historialliset ruukut sekä upeat purjelaivat, jotka vievät pelaajat suoraan seikkailuun.

Zeuksem tavalliset ja erikoissymbolit

Zeus peliautomaatin kiekoilla voi tavata revityn partajumalan lisäksi myös valkoisen hevosen, tuttu meille kaikille nimellä Pegasos. Monet eivät tiedä sitä seikkaa, että helleenien mukaan kyseisen runoratsun äiti oli hahmo nimeltä Medusa, jolla oli ongelmia hiustenlaitossa.Muita voittosymboleita ovat pelin logo, joka vastaa wildi-symbolia ja liuta kreikkalaisen aakkosten erikoisia kirjaimia. Lisäksi peliruuduissa vilahtelee välimerellinen kalastusalus trireemi (kolmisoutu) sekä lyyra, joka on ottanut Väinämöisen haukikanteleesta vaikutteensa. Lisäksi kreikkalaista kuvastoa täydentää amfora, johon antiikissa varastoitiin viiniä ja tässä pelissä kolikoita. Viimeinen pelisymboli on punainen lokki, joka on Playtechin näkemys Feeniks-linnusta.

Slot pelin bonusominaisuudet

Zeus-kolikkopelin ensimmäinen mainittava erikoisominaisuus ovat ilmaiskierrostila. Pelaaja voi ansaita yhteensä 10 ilmaiskierrosta, jos kolme scatter-symbolia ilmestyy rullille.Tästä hedelmäpelistä löytyvät myös Wild-symboleja, jotka tarvitaessa korvaavat minkä tahansa pelisymbolin voittavassa linjassa. Näissä wild-symboleissa komeilee pääjumala itse, komea Zeus. Lisäksi pitää mainita, että slotissa pelaaja voi ansaita voittokertoimia, jotka suovat yhä isompia voittoja.

Yhteenveto Zeus peliautomaatista

Zeus on siis ensimmäinen peli Playtechilta Age of Gods pelisarjasta. Kyseisessä sarjassa on 7 erilaista muinaisiin jumaliin perustuvaa kolikkopeliä. Jokaisessa pelissä on pääominaisuutena progressiivinen jättipotti. Mitäs odotat? Kokeile tätä hauskaa peliä jo nyt. Jos metsästät suuria voittoja, Zeus on loistava mahdollisuus rikastua hetkessä.
  • Scatter-symbolit: on
  • Wild-symbolit: on
  • Ilmaiskierrokset: on
  • Progressiivinen jättipotti: on

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by hogrocketgames.com. All Rights Reserved