Mielenkiintoinen Daredevil kolikkopeli

Daredevil on Playtechin kehittämä Marvel aiheinen videokolikkopeli, joka perustuu vuonna 2003 julkaistuun elokuvaan. Hahmo Daredevil on ollut sarjakuvissa jo 60-luvulta alkaen joten kolikkopelin päähenkilön tarina on pitkä ja tunnettu. Slotissa Murdoch ei ole jahtaamassa rikollisia, tai kuuntelemassa juttuja superkuulollansa. Tällä kertaa Daredevil on jakamassa voittoja, niin pieniä kuin suuriakin, sekä pääpelin kautta että mahtavalla bonustoiminolla ja moniosaisella jättipotilla.

Mahtava Bullseye erikoistoiminto

Vaikka Interaktiivinen Bullseye erikoistoiminto on jo hieman aikaansa nähnyt, julkaisun aikoihin se oli upouusi. Kolikkopeliä kannattaa kokeilla ainakin ymmärtääkseen miten peliautomaatit ovat kehittyneet ajan saatossa. Toisaalta Daredevil slot peli jakaa edelleenkin yhtä suuria rahavoittoja kuin muut myöhemmin julkaistut kolikkopelit.Pelaajat saavat ennen minkä vaan pelikierroksen aloittamista asettaa peliruudulle tähtäimen, eli bullseye symbolin. Kyseiseen hahmoon osuessaan se tarkoittaa voiton kolminkertaistamista. Tämä sattaa tarkoittaa n. 1500 kolikon voittoa, mikä puolestaan on panoksesta riippuen voi olla jopa useita tuhansia euroja.

Ilmaiskierrostila Daredevil kolikkopelissä

Kun peliruudulle osuu 3 Daredevil symbolia, alkaa pääasiallinen bonuspeli, jossa pelaajat saavat 10 ilmaiskierrosta ja mahdollisuuden satunnaisiin wild-symboleihin. Ennen jokaista ilmaista kierrosta peliautomaatin sankari käyttää yliluonnollisia aistejansa havaitakseen ruudulle piilotetut wild-symbolit. Tämä paljastaa ruudulta 0-3 wildia, jotka korvaavat minkä vaan pelisymbolin scatter-merkkiä lukuunottamatta.Scatter voitot maksetaan ennen kuin wild-symbolit lisätään peliruuduille. Mikä parasta erikoistoiminnon aikana on mahdollista voittaa lisää ilmaisia kierroksia. Ilmaiskierrokset pelataan automaattisesti, ne lisäävät pääpelin voittoja huomattavasti useasti esiintyvien wildien ansiosta. Valitettavasti Bullseye erikoistoiminto ei ole käytössä ilmaiskierrostilan aikana.Pelaaja voi saada niin pieniä kuin suuriakin voittoja riippuen asettamastaan panostasosta ja tietenkin tuuristaan. Pelaaja pääsee määrittelemään kolikon arvon, aktiivisten panoslinjojen määrän, sekä kuinka monta kolikkoa kullekin voittolinjalle panostetaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kolikkopeliä voi pelata itselle sopivalla rahamärällällä. Voitot maksetaan kolikkoina, joten pienillä panoksilla voitot voivat olla liian pieniä, kun taas suurpanokset tarjoavat kymmeniä tuhansia euroja. Toisaalta tämä tietenkin syö pelikassaa pois huomattavasti nopeammin.

Daredevil pelin symbolit

Tämän peliautomaatin symbolit ovat tuttuja meille perinteisestä korttipakasta, olemme nähneet ne melkein kaikissa sloteissa. Mukana on myös elokuvassa ja sarjakuvasta lainattuja asioita ja hahmoja. Kiekoilta löytyy itse Daredevil, Kingpin, kasa aseita ja mahtava Bullseye, joka ei siis koskaan ammu ohi kohteen. Daredevil toimii wild-merkkinä ja voi maksaa takaisin panoksen jopa 6000-kertaisesti, kun taas scatter-symbolina toimii Daredevil, joka aktivoi bonuspelin.Daredevil videokolikkopeli on todellakin erinomaista viihdettä. Mahtava Bullseye erikoistoiminto takaa pelaajille ylimääräisen voiton, jos se osuu kohdalle. Perinteisiä bonusvoittoja täydentää progressiivinen Marvelin Myster Jackpot, joka pitää sisällään jopa 4 erilaista jackpottia.
  • Scatter-symboli: on
  • Wild-symboli: on
  • Bonuspeli: on

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by hogrocketgames.com. All Rights Reserved