Kiinnostava Green Lantern kolikkopeli

Monet meistä katsoivat viime vuonna ennalta-arvattavan ja pitkäveteisen Deadpool leffan, jossa Ryan Reynolds esiintyi kummallinen naamio päässään. Mikäli olit yhtä pettynyt tähän elokuvaan kuin mekin, olet varmasti katsonut uudestaan kyseisen näyttelijätähden suosikkielokuvan nimeltä Green Lantern. Green Lantern on osa DC Comicsin huippusuosittua Oikeuden Puolustajien ryhmää, josta löytyvät sellaisia supersankareita kuin Lepakkomies, Ihmenainen, Vesimies, Teräsmies ja itse Vihreä Lyhty!Kuka on tämä kiinnostava sankari ja mistä hän on tullut? Kyseessä ei ole ainoastaan yksi sankari, vaan koko joukko supersankareita, jotka ovat kantaneet eri vuosikymmenillä vihreän lyhdyn voimaa.Vaikka Deadpool on kauhea ja käsittämätön tuote, Ryan Reynolds tunnetaan myös monesta muusta upeasta roolisuorituksestaan. Ehdoton suosikki on varhainen Blade Trinity rooli, jossa hänet tunnetaan vampyyrintappajana nimeltä Hannibal King. Selvä kakkonen on Green Lantern roolisuoritus, jossa hän esiintyy Hal Jordanina, joka tekee uskomattomia taikatemppuja taikasormuksen avulla.

Green Lanternin erikoisominaisuudet

Playtech on vihdoinkin kehittänyt tästä aiheesta upean videokolikkopelin! Slotti on todellakin viihdyttävä, koska toisin kuin aikaisemmat supersankaripelit, Playtechin Green Lantern on reaktoripeli, mikä tarkoittaa, että voi nähdä jokaisen voittoyhdistelmän katoavan ja sen tilalle putoilee uusia pelisymboleja. Itse Ryan Reynolds näkyy peli-ikkunan oikeassa reunassa hyvin tiukoissa vihreissä trikoissaan ja aina kun voitto osuu, hän laulaa kauniisti Vihreästä Lyhdystä. Tämä hämmentävä erikoisominaisuus saa monet pelaajat kokeilemaan kolikkopeliä. Green Lantern on komeasti animoitu sankari, joten kyseinen videokolikkopeli ei taatusti jätä sinua kylmäksi. Slotti tarjoaa myös ilmaisia kierroksia, joiden aikana voit saada hämmästyttäviä voittoja. Kolikkopelissä on 243 kiinteää voittolinjaa eli 243 voittotapaa, joten kaikki mahdolliset yhdistelmät symbpleja tuottavat rahaa!

Kolikkopelin tavalliset ja erikoissymbolit

Jos haluaa unohtaa epäonnistuneen Deadpool elokuvan, Green Lantern slotti on aivan kuin parantaa salvaa suoraan sieluun. Kyseisessä videokolikkopelissä tapaat sarjakuvasta tuttuja hahmoja, esomerkiksi sinertävän hemmon, jolla on suuri pääkallo, ja punaisen lyhtymiehen, joka on ihan kuin syönyt liikaa chilipippuret! Wild-symboleja tippuu tiheästi ja ilmaiskierrostilan lisäksi kolikkopelissä on myös mahtava Fear Fight erikoisominaisuus. Green Lantern –logo toimii wild-symbolina, toisin sanoen se korvaa kaikki muut pelisymbolit. Jos pelaaja onnistuu saamaan esiin wild-symbolin, on hänellä aina parempi mahdollisuus saada voittoyhdistelmä ja sen myötä erittäin mukavia voittoja!Vaikka viime vuosina Playtech ei ole loistanut kolikkopeleillään, supersankaripelit ovat mahtava poikkeus. Green Lanternia on todella viihdyttävää pelata. Lisäksi pitää mainita, että tässä kolikkopelissä on tarjolla progressiivinen jackpot. Toisin kuin Playtechin Marvel peleissä, tämä jättipotti on ainoastaan Green Lanternissa, joten sen avulla voit voittaa uskomattoman jättipotin! Green Lanternin jättipotti voi kasvaa 400 000 euroon! Suurin voitto riippuu luonnollisesti panoksen suuruudesta, joten pitää muistaa, että voittaa kolikkopelistä sitä enemmän, mitä enemmän panostaa.
  • Ilmaiskierrokset: on
  • Scatter-symbolit: on
  • Wild-symbolit: on

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by hogrocketgames.com. All Rights Reserved